Почетна   »   Закони    »  Закон за учество на Републиката во обезбедување на средства на Републичкиот...Детален опис на документ
Закон за учество на Републиката во обезбедување на средства на Републичкиот фонд за кредитирање на побрзиот развиток на стопански недоволно развиените краишта во периодот од 1 јануари до 30 јуни 1992 година
вон сила
Датум на објавување: 05.02.1992 Преземи го документот
2056 пати симнат
Датум на стапување во сила: 06.02.1992 
Сл. весник/година: 6/1992 
Категорија: Финансии, сметководство » Стопански недоволно развиени подрачја
Забелешка:
Клучни зборови: финансирање, кредитирање, стопански, учество, недоволно равиени, краишта
Измени и дополнувања
 Измена
  18.07.1992 
Преземи го документот
128 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.