Почетна   »   Закони    »  Закон за насочување и користење на ануитетите од средствата на фондот на...Детален опис на документ
Закон за насочување и користење на ануитетите од средствата на фондот на федерацијата за кредитирање на побрзиот развој на стопански недоволно развиените Републики и автономни покраини кои се формираат по основ на задолжителен заем
вон сила
Датум на објавување: 05.02.1992 Преземи го документот
2049 пати симнат
Датум на стапување во сила: 13.02.1992 
Сл. весник/година: 6/1992 
Категорија: Финансии, сметководство » Стопански недоволно развиени подрачја
Забелешка:
Клучни зборови: кредитирање, користење, насочување, фон, побрз развој, недоволно развиени


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.