Почетна   »   Закони    »  Закон за делумно надоместување на курсните разлики по определени странски...Детален опис на документ
Закон за делумно надоместување на курсните разлики по определени странски кредити
Датум на објавување: 15.04.1992 Преземи го документот
2115 пати симнат
Датум на стапување во сила: 23.04.1992 
Сл. весник/година: 24/1992 
Категорија: Односи и соработка со странство » Странски вложувања и кредитни односи со странство
Забелешка:
Клучни зборови: курсни разлики, девизно работење, работење со странство, странски кредити, надоместување


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.