Почетна   »   Закони    »  Закон за издавање и пуштање во оптек на меничните бланкетиДетален опис на документ
Закон за издавање и пуштање во оптек на меничните бланкети
Датум на објавување: 29.10.1992 Преземи го документот
2270 пати симнат
Датум на стапување во сила: 29.10.1992 
Сл. весник/година: 65/1992 
Категорија: Финансии, сметководство » Хартии од вредност
Забелешка:
Клучни зборови: издавање, пуштање во оптек, менични бланкети
Измени и дополнувања
 Измена
  12.09.1994 
Преземи го документот
396 пати симнат
 Измени
  02.07.2001 
Преземи го документот
435 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.