Детален опис на документ
Закон за адвокатурата
вон сила
Датум на објавување: 22.12.1992 Преземи го документот
2358 пати симнат
Датум на стапување во сила: 30.12.1992 
Сл. весник/година: 80/1992 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Правосудство » Адвокатура
Забелешка:
Клучни зборови: правна помош, адвокатура, полномошно, странки, судови, заштита, адвокати, полномошник, правен совет


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.