Почетна   »   Закони    »  Закон за ратификација на договорот меѓу Кралството Белгија и Република...Детален опис на документ
Закон за ратификација на договорот меѓу Кралството Белгија и Република Албанија, Босна и Херцеговина, Република Хрватска, Република Македонија, Република Молдова, Црна Гора, Република Србија и УНМИК во име на Косово согласно со Резолуцијата 1244 усвоена од Советот за безбедност на ООН за привилегии и имунитети на Секретаријатот на Централноевропскиот договор за слободна трговија
Датум на објавување: 08.10.2010 Преземи го документот
55 пати симнат
Датум на стапување во сила: 16.10.2010 
Сл. весник/година: 135/2010 
Категорија: Резолуции на Советот за безбедност на Обединетите нации
Забелешка:
Клучни зборови: договор, безбедност, ратификација, совет, секретаријат, трговија, меѓународни, акти, резолуција, косово, слободна, директор, умник, 1244, оон, привилегии, имунитети, централноевропски, цефта, персонал


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.