Почетна   »   Закони    »  Декларација за спроведување на процесот на лустрација во Република Македонија...Поврзани документи
» Закон за азил и привремена заштита
» Закон за референдум и граѓанска иницијатива
» Закон за здруженија на граѓани и фондации
» Закон за финансирање на политичките партии
» Закон за политичките партии
» Закон за заштита на лични податоци
» Закон за референдум и други облици на непосредно изјаснување на ...
» Закон за верските заедници и религиозните групи
» Закон за постапката за собирање потписи на избирачи за предлагање ...
» Закон за јавните собири
» Закон за личната карта
» Закон за слободен пристап до информации од јавен карактер
» Закон за личното име
» Закон за матичната евиденција
» Закон за семејството
» Закон за државјанството на Република Македонија
» Закон за движење и престој на странците
» Закон за матичниот број на граѓанинот
» Закон за патните исправи на државјаните на Република Македонија
» Закон за пријавување на живеалиштето и престојувалиштето на граѓаните
» Закон за политичките партии
» Закон за заштита на личните податоци
» Закон за Црвениот крст на Република Македонија
» Закон за странците
» Закон за еднакви можности на жените и мажите
» Закон за правната положбата на црквата, верските заедници и религиозни ...
» Закон за употреба на јазик што го зборуваат најмалку 20% ...
» Закон за унапредување и заштита на правата на припадниците на ...
» Закон за здруженија и фондации
» Закон за спречување и заштита од дискриминација
Детален опис на документ
Декларација за спроведување на процесот на лустрација во Република Македонија и осуда на обидите за негова девалвација
Датум на објавување: 11.12.2010 Преземи го документот
552 пати симнат
Датум на стапување во сила:  
Сл. весник/година: /2010 
Категорија: Права и слободи на човекот и граѓанинот
Забелешка:
Клучни зборови: влада, права, собрание, декларација, комисија, осуда, верификација, право, република, македонија, спроведување, лустрација, рм, човекови, обиди, девалвација, владеење, факти


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.