Почетна   »   Закони    »  Закон за извршување на буџетот на Република Македонија за 2011 годинаПоврзани документи
» Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 2001 ...
» Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 2002 ...
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за спречување на перење пари
» Закон за утврдување и наплата на јавните приходи
» Закон за Финансиската полиција
» Закон за јавните набавки
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за јавните набавки
» Закон за внатрешна ревизија во јавниот сектор
» Закон за сметководството за непрофитните организации
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за јавен долг
» Закон за управата за јавни приходи
» Закон за ревизија
» Закон за буџетите
» Закон за единствениот даночен број на даночните обврзници
» Закон за извршување на буџетот на Република Македонија за 2006 ...
» Закон за сметководство за буџетите и буџетските корисници
» Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 1996 ...
» Закон за буџетите
» Закон за висината на стапката на затезната камата
» Закон за ограничување на потрошувачката за општите општествени и заеднички ...
» Закон за финансиско работење
» Закон за сметководството
» Закон за Управата за јавни приходи
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за ограничување на приходите за финансирање на општите општествени ...
» Закон за извршување на Буџетот на Република Македонија за 1994 ...
Детален опис на документ
Закон за извршување на буџетот на Република Македонија за 2011 година
Датум на објавување: 15.12.2010 Преземи го документот
1811 пати симнат
Датум на стапување во сила: 01.01.2011 
Сл. весник/година: 161/2010 
Категорија: Финансии, сметководство » Општи прописи
Забелешка:
Клучни зборови: плата, наплата, заеми, буџет, донации, корисници, министерство, извршување, план, расходи, финансии, сметки, рм, финансиски, 2011, година, основен, буџетски, годишен, квартал, месец, централна, власт, самофинансирачки, активност, присилна


 
Дискусии околу овој закон
Анета Светиева на 05.07.2011 17:29

potreben mi e Zakon za izveshuvanje Budzet za 2010 godina

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.