Поврзани документи
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за регистрирање на готовински плаќања
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за пригодни ковани пари
» Закон за паричната единица на Република Македпнија
» Закон за употреба на паричната единица на Република Македонија
» Закон за промена на вредноста на денарот
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за овластување на организација за изработување на пригодни ковани ...
» Закон за престанување на важењето на законот за овластување на ...
Детален опис на документ
Закон за паричната единица на Република Македпнија
Датум на објавување: 27.04.1992 Преземи го документот
2480 пати симнат
Датум на стапување во сила: 27.04.1992 
Сл. весник/година: 26/1992 
Категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
Забелешка:
Клучни зборови: народна банка, пари, финансии, парична единица, денари, парични средства, денар


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.