Почетна   »   Закони    »  Закон за попис на населението, домаќинствата и становите во Република Македонија...Детален опис на документ
Закон за попис на населението, домаќинствата и становите во Република Македонија 2011 година
Датум на објавување: 06.12.2010 Преземи го документот
2051 пати симнат
Датум на стапување во сила: 06.12.2010 
Сл. весник/година: 156/2010 
Категорија: Статистика
Забелешка:
Клучни зборови: попис, население, станови, објавување, заштита, организација, податоци, истражување, јазици, единици, живеење, спроведување, домаќинства, 2011, подготовка, пописни, реони, статистички, цели, макроекономски, планирања, место, постпописно, стручни, тела, казнени, прекршочни, одредби
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
701 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.