Детален опис на документ
Закон за даноците на граѓаните
Датум на објавување: 21.12.1992 Преземи го документот
4512 пати симнат
Датум на стапување во сила: 21.12.1992 
Сл. весник/година: 79/1992 
Категорија: Финансии, сметководство » Даноци, придонеси и самопридонеси
Забелешка:
Клучни зборови: даноци, пари, давачка, плаќање, финансии, порез
Измени и дополнувања
 Измена
  29.01.1993 
Преземи го документот
1729 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.