Поврзани документи
» Закон за акредитација
» Закон за метрологијата
» Закон за стандардизација
» Закон за заштита на топографијата на интегралните кола
» Закон за индустриската сопственост
» Закон за поттикнување и помагање на технолошкиот развој
» Закон за царинските мерки за заштита на правата од интелектуална ...
» Закон за контрола на предмети од скапоцени метали
» Закон за мерните единици и мерилата
» Закон за стандардизација
» Закон за индустриска сопственост
» Закон за авторското право и сродните права
» Закон за пропишување на техничките барање за производите и оцена ...
» Закон за безбедност на производите
» Закон за поттикнување и помагање на технолошкиот развој
» Закон за индустриска сопственост
» Закон за акредитација
» Закон за авторското право и сродните права
» Закон за квалитетот на земјоделските производи
» Закон за поттикнување и помагање на технолошкиот развој
» Закон за иновациската дејност
Детален опис на документ
Закон за квалитетот на земјоделските производи
Датум на објавување: 21.10.2010 Преземи го документот
875 пати симнат
Датум на стапување во сила: 29.10.2010 
Сл. весник/година: 140/2010 
Категорија: Стопанство » Индустриска и интелектуална сопственост, метрологија, стандардизација, акредитација, технолошки развој и квалитет на производите
Забелешка:
Клучни зборови: продажба, складирање, земјоделство, промет, земјоделски, квалитет, класификација, стандард, производ, млеко, земјоделие, суровина, индустрија, пакување, слободна, прехрамбена, непренхамбена, компонента, преработка, инкубатор, препакување, конформација, труп, мед, восок, назив, ознака, генетско модифицирана храна
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
470 пати симнат
 Измена и дополнување
  03.05.2012 
Преземи го документот
339 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.07.2013 
Преземи го документот
291 пати симнат
 Измена и дополнување
  09.07.2015 
Преземи го документот
160 пати симнат
 Измена и дополнување
  01.09.2015 
Преземи го документот
140 пати симнат
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
133 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.02.2016 
Преземи го документот
112 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.