Поврзани документи
» Закон за задругите
» Закон за преземање на акционерските друштва
» Закон за стопанските комори
» Закон за трговските друштва
» Закон против нелојалната конкуренција
» Закон против ограничувањата на конкуренцијата
» Закон за Национална класификација на дејностите
» Закон за стоковите резерви
» Закон за државната помош
» Закон за лизинг
» Закон за основање на Агенција за поддршка на претприемништвото на ...
» Закон за заштита на конкуренцијата
» Закон за отстапување на деловни средства од страна на претпријатијата ...
» Закон за стечај
» Закон за јавните претпријатија
» Закон за приватизација на државниот капитал во претпријатијата
» Закон за трговските друштва
» Закон за преструктуирање на дел од претпријатијата кои во своето ...
» Закон за трансформација на претпријатијата со општествен капитал
» Закон за начинот и постапката на усогласувањето на работењето на ...
» Закон за стечај
» Закон за финансиската полиција
» Закон за стоковните резерви
» Закон за претворање на побарувањата на Република Македонија по основ ...
» Завршна сметка на Буџетот на Република Македонија за 2005 година ...
» Закон за Стопанската комора на Република Македонија
» Закон за Европско друштво
» Закон за контрола на државната помош
» Закон за заштита на конкуренцијата
» Закон за стопанските комори
Детален опис на документ
Закон за контрола на државната помош
Датум на објавување: 05.11.2010 Преземи го документот
703 пати симнат
Датум на стапување во сила: 13.11.2010 
Сл. весник/година: 145/2010 
Категорија: Стопанство » Општи прописи
Забелешка:
Клучни зборови: кредит, инвестиција, надзор, инвестиции, помош, јавни, давачки, одобрување, државна, регионална, контола, услов, правила, известување, доделување, индивидуална, постојна, незаконска, злоупотребена, спас, реструктуирање, хоризонтална, субвенција, субвенции, суспензија, поништување


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.