Детален опис на документ
Закон за безбедност на храната за животни
Датум на објавување: 05.11.2010 Преземи го документот
422 пати симнат
Датум на стапување во сила: 13.11.2010 
Сл. весник/година: 145/2010 
Категорија: Стопанство » Ветеринарство - сточарство
Забелешка:
Клучни зборови: безбедност, животни, заштита, здравство, регистрација, храна, потрошувач, суровина, ветеринарно, национална, крмна, смеса, генетски, модифицирана, модифициран, организам, минерална, премикси, непожелни, супстанци, адитиви, медицирана, супсидијарна, примена, претпазливост, референтна, лабораторија, НАССР, одобрение
Измени и дополнувања
 Дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
179 пати симнат
 Измена и дополнување
  03.01.2012 
Преземи го документот
165 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
39 пати симнат
 Измена и дополнување
  01.09.2015 
Преземи го документот
39 пати симнат
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
26 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.