Детален опис на документ
Закон за данокот на промет на производи и услуги
вон сила
Датум на објавување: 27.05.1992 Преземи го документот
2638 пати симнат
Датум на стапување во сила: 04.06.1992 
Сл. весник/година: 34/1992 
Категорија: Финансии, сметководство » Даноци, придонеси и самопридонеси
Забелешка:
Клучни зборови: увоз, данок, услуги, промет, производи, производ, потрошувачка, расход
Измени и дополнувања
 Измена
  27.01.1993 
Преземи го документот
359 пати симнат
 Измена
  29.01.1993 
Преземи го документот
264 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  25.11.1993 
Преземи го документот
32 пати симнат
 Измена и дополнување
  30.12.1993 
Преземи го документот
332 пати симнат
 Измена и дополнување
  11.09.1995 
Преземи го документот
265 пати симнат
 Измена и дополнување
  24.01.1996 
Преземи го документот
288 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  20.03.1996 
Преземи го документот
26 пати симнат
 Измена и дополнување
  30.12.1996 
Преземи го документот
319 пати симнат
 Дополнување
  06.03.1997 
Преземи го документот
287 пати симнат
 Дополнување
  20.06.1997 
Преземи го документот
286 пати симнат
 Измена и дополнување
  18.03.1998 
Преземи го документот
339 пати симнат
 Измена и дополнување
  01.07.1999 
Преземи го документот
580 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.