Детален опис на документ
Закон за акцизите
вон сила
Датум на објавување: 27.12.1993 Преземи го документот
2217 пати симнат
Датум на стапување во сила: 04.01.1993 
Сл. весник/година: 78/1993 
Категорија: Финансии, сметководство » Даноци, придонеси и самопридонеси
Забелешка:
Клучни зборови: акцизи, наплата, давачки, обврзување
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  31.12.1994 
Преземи го документот
282 пати симнат
 Измена
  16.03.1995 
Преземи го документот
233 пати симнат
 Измени и дополнување
  11.09.1995 
Преземи го документот
219 пати симнат
 Измена и дополнување
  30.12.1996 
Преземи го документот
216 пати симнат
 Измена и дополнување
  10.02.1998 
Преземи го документот
266 пати симнат
 Измена
  30.12.1998 
Преземи го документот
231 пати симнат
 Измена
  01.07.1999 
Преземи го документот
237 пати симнат
 Измена
  14.07.1999 
Преземи го документот
238 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  26.01.2000 
Преземи го документот
21 пати симнат
 Изменување
  10.02.2000 
Преземи го документот
235 пати симнат
 Изменување и дополнување
  30.03.2000 
Преземи го документот
265 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  12.07.2000 
Преземи го документот
23 пати симнат
 Измена
  13.02.2001 
Преземи го документот
278 пати симнат
 Измена и дополнување
  26.11.2001 
Преземи го документот
388 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.