Детален опис на документ
Закон за инвестициски фондови
Датум на објавување: 28.01.2009 Преземи го документот
1380 пати симнат
Датум на стапување во сила: 05.02.2009 
Сл. весник/година: 12/2009 
Категорија: Финансии, сметководство » Инвестициони фондови
Забелешка:
Клучни зборови: банка, депозит, фонд, депозити, регистар, обврски, ограничување, друштво, инвестиција, инвестиции, пренос, дозвола, удел, управување, основање, услови, ликвидација, инвестициски, фондови, начин, одземање, одговорност, приватни, депозитарна, отворен, затворен, приватен, припојување
Измени и дополнувања
 Измена
  14.05.2010 
Преземи го документот
669 пати симнат
 Измена и дополнување
  25.02.2011 
Преземи го документот
559 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.12.2013 
Преземи го документот
177 пати симнат
 Измена и дополнување
  25.08.2015 
Преземи го документот
104 пати симнат
 Измена и дополнување
  10.02.2016 
Преземи го документот
115 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.