Детален опис на документ
Закон за вршење на занаетчиска дејност
Датум на објавување: 16.09.2004 Преземи го документот
1657 пати симнат
Датум на стапување во сила: 24.09.2004 
Сл. весник/година: 62/2004 
Категорија: Стопанство » Занаетчиство и лични услуги
Забелешка:
Клучни зборови: занаетчиско производство, занаетчиски услуги, уметничко занаетчиство, домашно ракотворење, занаетчиска дејност, занаетчиска, занаетчија, занаетчии, занает, мајстор, занаетчиска комора
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  04.05.2007 
Преземи го документот
1016 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.08.2010 
Преземи го документот
914 пати симнат
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
741 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
832 пати симнат
 Измена
  27.11.2013 
Преземи го документот
433 пати симнат
 Измена и дополнување
  31.07.2015 
Преземи го документот
231 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Su Jovanchevska на 28.04.2014 13:35

Cry

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.