Детален опис на документ
Закон за платен промет
вон сила
Датум на објавување: 30.12.1993 Преземи го документот
2998 пати симнат
Датум на стапување во сила: 07.01.1994 
Сл. весник/година: 80/1993 
Категорија: Платен промет
Забелешка:
Клучни зборови: платен промет, пари, промет, контрола, финансии, уплата, сметки, плаќања, носители
Измени и дополнувања
 Одлука на Уставен суд
  25.10.1994 
Преземи го документот
116 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.12.1995 
Преземи го документот
822 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  25.12.1996 
Преземи го документот
66 пати симнат
 Имена и дополнување
  30.12.1996 
Преземи го документот
624 пати симнат
 Измена
  10.02.1998 
Преземи го документот
751 пати симнат
 Изменување
  01.03.2000 
Преземи го документот
1362 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.