Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/68/5509168/html/pravo.org.mk/Connections/pravo.php on line 9
Pravo.org.mk | Правилник за висината на цената за штети во шумаДетален опис на документ
Правилник за висината на цената за штети во шума
Датум на објавување: 07.06.2010 Преземи го документот
614 пати симнат
Датум на стапување во сила: 07.06.2010 
Сл. весник/година: 75/2010 
Категорија: Стопанство » Шумарство - ловство
Забелешка: Со денот на влегувањето во сила на овој правилник, престанува да важи Правилникот за утврдување на висината на цената за штети на шумите бр.23/98.
Клучни зборови: дрвја, шуми, дрво, шумарство, шума, штета, штети, цени, цена


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.