Детален опис на документ
Закон за надворешно - трговско работење
вон сила
Датум на објавување: 20.05.1993 Преземи го документот
2229 пати симнат
Датум на стапување во сила: 28.05.1993 
Сл. весник/година: 31/1993 
Категорија: Односи и соработка со странство » Надворешно - трговско работење
Забелешка:
Клучни зборови: промет, производи, соработка, трговија, надворешно, трговско, надворешно-трговско
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  27.12.1993 
Преземи го документот
255 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  10.07.1996 
Преземи го документот
12 пати симнат
 Дополнување
  25.10.1996 
Преземи го документот
219 пати симнат
 Измена и дополнување
  03.04.1997 
Преземи го документот
181 пати симнат
 Измена и дополнување
  18.03.1998 
Преземи го документот
247 пати симнат
 Изменување
  04.03.1999 
Преземи го документот
204 пати симнат
 Дополнување
  04.08.1999 
Преземи го документот
269 пати симнат
 Измена
  23.01.2001 
Преземи го документот
231 пати симнат
 Измена и дополнување
  18.01.2002 
Преземи го документот
366 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.