Детален опис на документ
Закон за данокот од добивка
вон сила
Датум на објавување: 02.02.1993 Преземи го документот
2502 пати симнат
Датум на стапување во сила: 10.02.1993 
Сл. весник/година: 5/1993 
Категорија: Финансии, сметководство » Даноци, придонеси и самопридонеси
Забелешка:
Клучни зборови: данок, наплата, пари, давачка, добивка, финансии, порез


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.