Почетна   »   Закони    »  Закон за ревизија на инструментот за претпристапна помош (ИПА)Детален опис на документ
Закон за ревизија на инструментот за претпристапна помош (ИПА)
Датум на објавување: 13.05.2010 Преземи го документот
286 пати симнат
Датум на стапување во сила: 21.05.2010 
Сл. весник/година: 66/2010 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Влада на Република Македонија
Забелешка:
Клучни зборови: ревизија, помош, комисија, европска, финансии, финансиска, ипа, претпристапна
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
37 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
28 пати симнат
 Измена
  15.02.2016 
Преземи го документот
31 пати симнат
 Измена и дополнување
  17.10.2016 
Преземи го документот
13 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.