Детален опис на документ
Закон за даноците на имот
вон сила
Датум на објавување: 30.12.1993 Преземи го документот
2980 пати симнат
Датум на стапување во сила: 07.01.1994 
Сл. весник/година: 80/1993 
Категорија: Финансии, сметководство » Даноци, придонеси и самопридонеси
Забелешка:
Клучни зборови: данок, наплата, имот, давачка, евиденција, порез
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  30.12.1996 
Преземи го документот
896 пати симнат
 Изменување и дополнување
  13.07.2000 
Преземи го документот
821 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.04.2003 
Преземи го документот
1188 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.