Почетна   »   Закони    »  Етички кодекс на членовите на Владата на Република Македонија и носителите...Детален опис на документ
Етички кодекс на членовите на Владата на Република Македонија и носителите на јавни функции именувани од Владата на Република Македонија
Датум на објавување: 30.04.2010 Преземи го документот
953 пати симнат
Датум на стапување во сила: 01.01.1970 
Сл. весник/година: 60/2010 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Влада на Република Македонија
Забелешка:
Клучни зборови: влада, лица, функција, член, функции, јавни, јавна, членови, рм, етика, етички, кодекс, именувани


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.