Почетна   »   Закони    »  Закон за основање на Агенција за странски инвестиции и промоција на извозот...Поврзани документи
» Закон за гаранција на Република Македонија по договорот за заем ...
» Закон за задолжување на Република Македонија кај Европската банка за ...
» Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Европската ...
» Закон за задолжување на Република Македонија кај Меѓународното здружение за ...
» Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Меѓународното ...
» Закон за задолжување на Република Македонија кај Меѓународното здружение за ...
» Закон за задолжување на Република Македонија кај Меѓународното здружение за ...
» Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Кредитната ...
» Закон за задолжување на Република Македонија кај Меѓународната банка за ...
» Закон за задолжување на Република Македонија кај Меѓународната комерцијална банка ...
» Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Меѓународното ...
» Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Владата ...
» Закон за задолжување на Република Македонија кај Европската банка за ...
» Закон за задолжување на Република Македонија кај Меѓународното здружение за ...
» Закон за конверзија и замена на дел од долгот на ...
» Закон за гарантирање на инвестицијата на стратешки инвеститори и за ...
» Закон за задолжување на Република Македонија кај Европската инвестициона банка ...
» Закон за задолжување на Република Македонија кај Фондот за меѓународна ...
» Закон за задолжување на Република Македонија кај Фондот за социјален ...
» Закон за задолжување на Република Македонија кај Меѓународната банка за ...
» Закон за задолжување на Република Македонија кај Меѓународното здружение за ...
» Закон за задолжување на Република Македонија со стоков кредит кај ...
» Закон за задолжување на Република Македонија со кредит кај Меѓународното ...
» Закон за гаранција на Република Македонија по договорите за заеми ...
» Закон за гаранција на Република Македонија по договорот за заем ...
» Закон за гарантирање на инвестицијата на инвеститорите ЕРСТЕ Банк, ЕБРД ...
» Закон за откуп на побарувањата на правните лица од Република ...
» Закон за задолжување на Република Македонија кај Европската инвестициона банка ...
» Закон за задолжување на Република Македонија кај Меѓународното здружение за ...
» Закон за основање на Агенција за странски инвестиции на Република ...
Детален опис на документ
Закон за основање на Агенција за странски инвестиции и промоција на извозот на Република Македонија
Датум на објавување: 26.04.2010 Преземи го документот
646 пати симнат
Датум на стапување во сила: 04.05.2010 
Сл. весник/година: 57/2010 
Категорија: Финансии, сметководство » Инвестиции, заеми и кредити
Забелешка: Се применува од 01.07.2010година.
Клучни зборови: инвестиција, извоз, агенција, инвестиции, работа, странски, основање, македонија, промоција, рм
Измени и дополнувања
 Одлука на Уставен суд
  02.03.2011 
Преземи го документот
202 пати симнат
 Дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
268 пати симнат
 Измена
  27.02.2014 
Преземи го документот
153 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.