Детален опис на документ
Закон за надзор на пазарот
Датум на објавување: 09.04.2010 Преземи го документот
745 пати симнат
Датум на стапување во сила: 17.04.2010 
Сл. весник/година: 47/2010 
Категорија: Стопанство » Трговија и цени
Забелешка: Овој закон престанува да важи со денот на пристапувањето на Република Македонија во Европската унија.
Клучни зборови: пазар, надзор, контрола, трговија
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  31.05.2013 
Преземи го документот
167 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.