Почетна   »   Закони    »  Закон за испитување и жигосување, односно обележување на огненото оружје...Детален опис на документ
Закон за испитување и жигосување, односно обележување на огненото оружје и муницијата
Датум на објавување: 19.02.2010 Преземи го документот
379 пати симнат
Датум на стапување во сила: 27.02.2010 
Сл. весник/година: 25/2010 
Категорија: Внатрешни работи
Забелешка: Се применува од 27.02.2011.
Клучни зборови: оружје, муниција, обележување, испитување, рачно, огнено, жиг, жигосување, бележење, оружјето, огненото, муницијата
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  08.04.2011 
Преземи го документот
113 пати симнат
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
35 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.