Детален опис на документ
Закон за воената академија
вон сила
Датум на објавување: 03.07.1995 Преземи го документот
2221 пати симнат
Датум на стапување во сила: 11.07.1995 
Сл. весник/година: 30/1995 
Категорија: Одбрана
Забелешка:
Клучни зборови: воена академија, академија, обука, војска, едукација, старешини
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  22.10.1997 
Преземи го документот
303 пати симнат
 Измена и дополнување
  23.07.2003 
Преземи го документот
316 пати симнат
 Изменување и дополнување
  20.01.2005 
Преземи го документот
409 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.