Детален опис на документ
Закон за внатрешни работи
вон сила
Датум на објавување: 06.04.1995 Преземи го документот
2717 пати симнат
Датум на стапување во сила: 14.04.1995 
Сл. весник/година: 19/1995 
Категорија: Внатрешни работи
Забелешка:
Клучни зборови: безбедност, заштита, контрола, внатрешни работи, јавен ред, полиција
Измени и дополнувања
 Дополнување
  29.10.1997 
Преземи го документот
595 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  03.06.1998 
Преземи го документот
40 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  23.05.2001 
Преземи го документот
39 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  10.04.2002 
Преземи го документот
44 пати симнат
 Дополнување
  05.06.2002 
Преземи го документот
521 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.05.2003 
Преземи го документот
594 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  17.12.2003 
Преземи го документот
47 пати симнат
 Измена и дополнување
  30.03.2004 
Преземи го документот
539 пати симнат
 Пречистен текст
  01.04.2004 
Преземи го документот
3107 пати симнат
 Измена и дополнување
  30.06.2005 
Преземи го документот
1796 пати симнат
 Измена и дополнување
  11.07.2008 
Преземи го документот
508 пати симнат
 Дополнување
  11.07.2008 
Преземи го документот
1070 пати симнат
 Измена и дополнување
  15.01.2009 
Преземи го документот
1245 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.