Почетна   »   Закони    »  Закон за превоз на опасни материи во патниот и железничкиот сообраќајПоврзани документи
» Закон за податоците во електронски облик и електронски потпис
» Закон за превоз во патниот сообраќај
» Закон за Македонските железници
» Закон за превоз во патниот сообраќај
» Закон за жичари и ски – лифтови
» Закон за поштенските услуги
» Закон за внатрешната пловидба
» Закон за трансформација на јавното претпријатие „Македонски Железници“ – Ц.О ...
» Закон за електронските комуникации
» Закон за железниците
» Закон за јавните патишта
» Закон за дирекцијата за цивилна воздушна пловидба
» Закон за превоз во патниот сообраќај
» Закон за учество на Република Македонија во финансирање на реконструкцијата ...
» Закон за обезбедување средства за финасирање на Програмата за изградба ...
» Закон за телекомуникациите
» Закон за безбедност на сообраќајот на патиштата
» Закон за безбедност во железничкиот сообраќај
» Закон за безбедност на сообраќајот на патиштата
» Закон за внатрешната пловидба
» Закон за договорите за превоз во железничкиот сообраќај
» Закон за агенцијата за регулирање на пазарот на железнички услуги ...
» Закон за поштенските услуги
» Закон за јавните патишта
» Закон за возила
» Закон за трансформација на Јавното претпријатие за одржување и заштита ...
» Закон за облигационите и стварноправните односи во воздушниот сообраќај
» Закон за превоз на опасни материи во патниот и железничкиот ...
» Закон за работното време, задолжителните одмори на мобилните работници и ...
» Закон за сигурност во железничкиот систем
Детален опис на документ
Закон за превоз на опасни материи во патниот и железничкиот сообраќај
Датум на објавување: 24.07.2007 Преземи го документот
1002 пати симнат
Датум на стапување во сила: 01.08.2007 
Сл. весник/година: 92/2007 
Категорија: Стопанство » Сообраќај и врски
Забелешка:
Клучни зборови: превоз, сообраќај, железнички сообраќај, патен сообраќај, опасни материи
Измени и дополнувања
 Исправка
  26.11.2008 
Преземи го документот
475 пати симнат
 Измена и дополнување
  30.12.2009 
Преземи го документот
593 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  15.09.2010 
Преземи го документот
302 пати симнат
 Измена и дополнување
  11.02.2011 
Преземи го документот
426 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
398 пати симнат
 Измена и дополнување
  21.01.2013 
Преземи го документот
277 пати симнат
 Измена и дополнување
  26.11.2013 
Преземи го документот
179 пати симнат
 Измена
  24.02.2014 
Преземи го документот
138 пати симнат
 Измена и дополнување
  12.11.2014 
Преземи го документот
107 пати симнат
 Измена и дополнување
  09.07.2015 
Преземи го документот
77 пати симнат
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
68 пати симнат
 Измена и дополнување
  22.02.2016 
Преземи го документот
88 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.