Детален опис на документ
Закон за цивилните инвалиди од војната
Датум на објавување: 23.07.1976 Преземи го документот
104 пати симнат
Датум на стапување во сила: 31.07.1976 
Сл. весник/година: 33/1976 
Категорија: Јавни служби » Социјална заштита
Забелешка:
Клучни зборови: војна, инвалиди, инвалидни лица, цивил, цивили, цивилни, инвалид
Измени и дополнувања
 Пречистен текст
  28.06.1989 
Преземи го документот
201 пати симнат
 Измена
  08.03.1991 
Преземи го документот
140 пати симнат
 Измена и дополнување
  24.05.1991 
Преземи го документот
113 пати симнат
 Измена и дополнување
  21.12.1999 
Преземи го документот
135 пати симнат
 Измена
  30.12.2008 
Преземи го документот
145 пати симнат
 Измена
  28.01.2009 
Преземи го документот
146 пати симнат
 Измена
  30.12.2009 
Преземи го документот
218 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.