Детален опис на документ
Закон за угостителската и туристичката дејност
вон сила
Датум на објавување: 27.04.1995 Преземи го документот
2291 пати симнат
Датум на стапување во сила: 05.05.1995 
Сл. весник/година: 23/1995 
Категорија: Стопанство » Угостителство и туризам
Забелешка:
Клучни зборови: угостителска, туристичка, дејност, туризам, угостителство, услога
Измени и дополнувања
 Измена
  27.04.2000 
Преземи го документот
72 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  30.05.2001 
Преземи го документот
45 пати симнат
 Одлука на Уставен суд
  06.03.2002 
Преземи го документот
31 пати симнат
 Измена и дополнување
  16.04.2002 
Преземи го документот
583 пати симнат
 Измена и дополнување
  10.06.2003 
Преземи го документот
88 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.