Почетна   »   Закони    »  Закон за платите на членовите на Советот на јавните обвинители на Република...Поврзани документи
» Закон за избирачкиот список
» Закон за избор на пратеници во Собранието на Република Македонија ...
» Закон за изборните единици за избор на пратеници во Собранието ...
» Закон за пратениците
» Закон за избирачките места
» Закон за избирачкиот список и за избирачката легитимација
» Закон за изборните единици за избор на пратеници во Собранието ...
» Закон за платата (личните доходи) и другите надоместоци на пратениците ...
» Изборен законик
» Закон за платите на судиите
» Закон за комитетот за односи меѓу заедниците
» Закон за определување дополнителен услов за вршење јавна функција
» Резолуција за односите на Република Македонија со Косово
» Резолуција за миграционата политика на Република Македонија 2009 -2014
» Закон за Собранието на Република Македонија
» Закон за платите на членовите на Советот на јавните обвинители ...
» Закон за платите на членовите на Судскиот совет на Република ...
» Декларација за побезбеден интернет
» Закон за избор на пратеници во Собранието на Република Македонија ...
Детален опис на документ
Закон за платите на членовите на Советот на јавните обвинители на Република Македонија
Датум на објавување: 19.11.2009 Преземи го документот
252 пати симнат
Датум на стапување во сила: 27.11.2009 
Сл. весник/година: 139/2009 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Собрание на Република Македонија
Забелешка: Се применува од 01.01.2010
Клучни зборови: јавно обвинителство, плата, јавен обвинител, совет, јавни обвинители, надоместок, плати, лични доходи, совети, личен доход
Измени и дополнувања
 Измена
  14.05.2010 
Преземи го документот
151 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.