Детален опис на документ
Закон за трговијата
вон сила
Датум на објавување: 27.04.1995 Преземи го документот
2453 пати симнат
Датум на стапување во сила: 05.05.1995 
Сл. весник/година: 23/1995 
Категорија: Стопанство » Трговија и цени
Забелешка:
Клучни зборови: пазар, продажба, претпријатија, производи, потрошувачи, трговија
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  14.09.1995 
Преземи го документот
372 пати симнат
 Изменување
  22.04.1999 
Преземи го документот
289 пати симнат
 Изменувањеи дополнување
  15.07.1999 
Преземи го документот
301 пати симнат
 Измена и дополнување
  30.01.2002 
Преземи го документот
405 пати симнат
 Измена и дополнување
  10.06.2003 
Преземи го документот
515 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.