Детален опис на документ
Закон за оружјето
Датум на објавување: 01.02.2005 Преземи го документот
2844 пати симнат
Датум на стапување во сила: 09.02.2005 
Сл. весник/година: 7/2005 
Категорија: Внатрешни работи
Забелешка:
Клучни зборови: оружје, муниција, дозвола, поседување, рачно, огнено, набавување, носење, дозволи, оружја
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  12.04.2006 
Преземи го документот
1071 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.04.2007 
Преземи го документот
1001 пати симнат
 Измена и дополнување
  14.07.2008 
Преземи го документот
1038 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.05.2010 
Преземи го документот
1029 пати симнат
 Пречистен текст
  27.10.2010 
Преземи го документот
6990 пати симнат
 Изменување и дополнување
  15.11.2011 
Преземи го документот
2138 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.08.2013 
Преземи го документот
1292 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
1226 пати симнат
 Измена и дополнување
  03.09.2015 
Преземи го документот
708 пати симнат
 Измена и дополнување
  06.11.2015 
Преземи го документот
646 пати симнат
 Измена и дополнување
  22.03.2016 
Преземи го документот
304 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.