Почетна   »   Закони    »  Закон за контрола на опојни дроги и психотропни супстанцииДетален опис на документ
Закон за контрола на опојни дроги и психотропни супстанции
Датум на објавување: 19.08.2008 Преземи го документот
1540 пати симнат
Датум на стапување во сила: 27.08.2008 
Сл. весник/година: 103/2008 
Категорија: Јавни служби
Забелешка:
Клучни зборови: контрола, дрога, дроги, психотропни, супстанции, опијати, производство и промет, поседување, наркотици, наркотик, опојни
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  20.09.2010 
Преземи го документот
751 пати симнат
 Измена
  27.11.2013 
Преземи го документот
417 пати симнат
 Измена и дополнување
  01.09.2015 
Преземи го документот
325 пати симнат
 Измена и дополнување
  26.02.2016 
Преземи го документот
446 пати симнат
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
296 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.12.2017 
Преземи го документот
260 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.