Детален опис на документ
Закон за шумарска и ловна инспекција
Датум на објавување: 16.07.2008 Преземи го документот
897 пати симнат
Датум на стапување во сила: 24.07.2008 
Сл. весник/година: 88/2008 
Категорија: Стопанство » Шумарство - ловство
Забелешка:
Клучни зборови: инспекција, инспектор, инспектори, шуми, ловство, лов, шумарство, шума
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  15.01.2010 
Преземи го документот
492 пати симнат
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
362 пати симнат
 Измена
  13.06.2012 
Преземи го документот
242 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
149 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.03.2014 
Преземи го документот
140 пати симнат
 Измена и дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
77 пати симнат
 Измена и дополнување
  01.09.2015 
Преземи го документот
68 пати симнат
 Измена
  21.03.2016 
Преземи го документот
41 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.