Почетна   »   Закони    »  Закон за материјално обезбедување на невработените лица поради приватизацијата...Детален опис на документ
Закон за материјално обезбедување на невработените лица поради приватизацијата на претпријатијата со доминантна сопственост на државата во периодот од 2000 до 2004 година
Датум на објавување: 15.07.2008 Преземи го документот
1281 пати симнат
Датум на стапување во сила: 23.07.2008 
Сл. весник/година: 87/2008 
Категорија: Работни односи » Вработување
Забелешка:
Клучни зборови: осигурување, претпријатија, државна сопственост, претпријатие, вработување, приватизација, невработеност, стечај, ликвидација, невработени лица, материјално обезбедување, државен капитал
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  13.02.2014 
Преземи го документот
611 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.