Почетна   »   Закони    »  Закон за санација и реконструирање на дел од банките во Република Македонија...Поврзани документи
» Закон за банките
» Закон за Фондот за осигурување на депозити
» Закон за Агенција на Република Македонија за управување со средства ...
» Закон за банки за микрофинансирање
» Закон за Народната Банка на Република Македонија
» Закон за основање Македонска банка за поддршка на развојот
» Закон за обезбедување на средства во форма на кредит за ...
» Закон за санација и реконструирање на дел од банките во ...
» Закон за банките и штедилниците
» Закон за Народната банка на Република Македонија
» Закон за регулирање на побарувањата на штедачите од штедилниците „ТАТ“ ...
» Закон за престанување на важењето на законот за банки за ...
» Закон за заштита на потрошувачите при договори за потрошувачки кредит ...
» Закон за банките
» Закон за кредитно биро
» Закон за народната банка на Република Македонија
» Закон за заштита на потрошувачите при договори за потрошувачки кредит ...
» Закон за субвенционирање на станбен кредит
» Закон за регулирање на дел од долгот кон Обединета банка ...
Детален опис на документ
Закон за санација и реконструирање на дел од банките во Република Македонија
Датум на објавување: 14.03.1995 Преземи го документот
2418 пати симнат
Датум на стапување во сила: 14.03.1995 
Сл. весник/година: 14/1995 
Категорија: Финансии, сметководство » Банки и штедилници
Забелешка:
Клучни зборови: банки, пари, средства, санација, финансии, реконструирање
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  10.04.1996 
Преземи го документот
447 пати симнат
 Измена и дополнување
  25.07.1997 
Преземи го документот
363 пати симнат
 Измена и дополнување
  29.04.1998 
Преземи го документот
356 пати симнат
 Дополнување
  05.03.2003 
Преземи го документот
438 пати симнат
 Измена
  16.04.2013 
Преземи го документот
Сеуште не е симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.