Почетна   »   Закони    »  Закон за основање на Универзитет за информатички технологии во СкопјеПоврзани документи
» Закон за ученичкиот и студентскиот стандард
» Закон за високото образование
» Закон за просветната инспекција
» Закон за ученичкиот стандард
» Закон за јазиците на кои се изведува наставата на Педагошкиот ...
» Закон за основање на центар за образование на кадри за ...
» Закон за основното образование
» Закон за просветната инспекција
» Закон за средното образование
» Закон за основање на Државен универзитет во Тетово
» Закон за бирото за развој на образованието
» Закон за стручно образование и обука
» Закон за основање на државен универзитет "Гоце Делчев" во Штип ...
» Закон за основање на факултет за администрација и менаџмент на ...
» Закон за основање на национална агенција за европски образовни програми ...
» Закон за образование на возрасните
» Закон за високото образование
» Закон за учебници за основно и средно образование
» Закон за основното образование
» Закон за државниот испитен центар
» Закон за високообразовните установи на верските заедници
» Закон за основање на Технолошко - технички факултет, Ветеринарен факултет ...
» Закон за основање на високообразовна установа факултет за безбедност во ...
» Закон за основање на Универзитет за информатички технологии во Скопје ...
» Закон за основање на високообразовна установа Факултет за безбедноство состав ...
» Закон за основање на Факултет за дизајн и технологии на ...
» Закон за основање на Факултет за информатички науки и компјутерско ...
» Закон за признавање на професионалните квалификации
» Закон за педагошката служба
» Закон за отворените граѓански универзитети за доживотно учење
Детален опис на документ
Закон за основање на Универзитет за информатички технологии во Скопје
Датум на објавување: 07.07.2008 Преземи го документот
171 пати симнат
Датум на стапување во сила: 15.07.2008 
Сл. весник/година: 81/2008 
Категорија: Јавни служби » Образование и воспитание
Забелешка:
Клучни зборови: установи, скопје, образование, универзитет, факултет, установа, технологии, технологија, информатика, информатички, информатичка, високо
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  13.04.2009 
Преземи го документот
113 пати симнат
 Измена и дополнување
  15.01.2010 
Преземи го документот
91 пати симнат
 Измена
  16.05.2013 
Преземи го документот
20 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.