Детален опис на документ
Закон за употреба на знаковниот јазик
Датум на објавување: 21.08.2009 Преземи го документот
308 пати симнат
Датум на стапување во сила: 29.08.2009 
Сл. весник/година: 105/2009 
Категорија: Јавни служби » Социјална заштита
Забелешка:
Клучни зборови: знак, заштита, јазик, социјална, знаковен
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  02.09.2015 
Преземи го документот
20 пати симнат
 Измена и дополнување
  19.02.2016 
Преземи го документот
27 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.