Детален опис на документ
Закон за електронско управување
Датум на објавување: 21.08.2009 Преземи го документот
1242 пати симнат
Датум на стапување во сила: 29.08.2009 
Сл. весник/година: 105/2009 
Категорија: Јавни служби » Наука и информатика
Забелешка: Ќе започне да се применува од 01.06.2010 година.
Клучни зборови: податоци, управување, јавни, информатика, интернет, лични, служби
Измени и дополнувања
 Дополнување
  08.04.2011 
Преземи го документот
513 пати симнат
 Измена
  06.11.2015 
Преземи го документот
112 пати симнат
 Измена и дополнување
  18.03.2016 
Преземи го документот
92 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.