Поврзани документи
» Закон за акредитација
» Закон за метрологијата
» Закон за стандардизација
» Закон за заштита на топографијата на интегралните кола
» Закон за индустриската сопственост
» Закон за поттикнување и помагање на технолошкиот развој
» Закон за царинските мерки за заштита на правата од интелектуална ...
» Закон за контрола на предмети од скапоцени метали
» Закон за мерните единици и мерилата
» Закон за стандардизација
» Закон за индустриска сопственост
» Закон за авторското право и сродните права
» Закон за пропишување на техничките барање за производите и оцена ...
» Закон за безбедност на производите
» Закон за поттикнување и помагање на технолошкиот развој
» Закон за индустриска сопственост
» Закон за акредитација
» Закон за авторското право и сродните права
» Закон за квалитетот на земјоделските производи
» Закон за поттикнување и помагање на технолошкиот развој
» Закон за иновациската дејност
Детален опис на документ
Закон за акредитација
Датум на објавување: 02.10.2009 Преземи го документот
681 пати симнат
Датум на стапување во сила: 10.10.2009 
Сл. весник/година: 120/2009 
Категорија: Стопанство » Индустриска и интелектуална сопственост, метрологија, стандардизација, акредитација, технолошки развој и квалитет на производите
Забелешка:
Клучни зборови: акредитација, сертификат, организации, институт, тело, меѓународни, европски, национален, акредитационен, сервис, акредитациoно, акредитирање
Измени и дополнувања
 Измена и дополнување
  14.04.2011 
Преземи го документот
238 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
119 пати симнат
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
58 пати симнат


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.