Почетна   »   Закони    »  Закон за национална криминалистичко - разузнавачка база на податоциДетален опис на документ
Закон за национална криминалистичко - разузнавачка база на податоци
Датум на објавување: 02.10.2009 Преземи го документот
718 пати симнат
Датум на стапување во сила: 10.10.2009 
Сл. весник/година: 120/2009 
Категорија: Внатрешни работи
Забелешка: Законот се применува од 01.01.2012
Клучни зборови: криминал, податоци, разузнавање, внатрешни, работи, криминалистичко, разузнавачка, база


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.