Детален опис на документ
Закон за меѓуопштинска соработка
Датум на објавување: 24.06.2009 Преземи го документот
1987 пати симнат
Датум на стапување во сила: 02.07.2009 
Сл. весник/година: 79/2009 
Категорија: Државно уредување на Република Македонија » Локална самоуправа
Забелешка:
Клучни зборови: општини, општина, соработка, самоуправа, меѓуопптинска


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.