Поврзани документи
Детален опис на документ
Закон за техничка инспекција
Датум на објавување: 16.07.2008 Преземи го документот
1474 пати симнат
Датум на стапување во сила: 24.07.2008 
Сл. весник/година: 88/2008 
Категорија: Стопанство » Индустрија и енергетика
Забелешка:
Клучни зборови: инспекција, енергетика, индустрија, техничка
Измени и дополнувања
 Одлука на Уставен суд
  13.05.2009 
Преземи го документот
420 пати симнат
 Измена и дополнување
  10.09.2010 
Преземи го документот
785 пати симнат
 Измена и дополнување
  23.03.2011 
Преземи го документот
655 пати симнат
 Изменување и дополнување
  03.10.2011 
Преземи го документот
551 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.11.2013 
Преземи го документот
354 пати симнат
 Измена и дополнување
  27.02.2014 
Преземи го документот
329 пати симнат
 Дополнување
  05.03.2015 
Преземи го документот
208 пати симнат
 Дополнување
  17.04.2015 
Преземи го документот
186 пати симнат
 Измена и дополнување
  04.09.2015 
Преземи го документот
207 пати симнат
 Измена и дополнување
  21.03.2016 
Преземи го документот
135 пати симнат


 
Дискусии околу овој закон
Radomir Cvetanoski на 24.03.2012 19:39

Ми требааат прописи за електроенергетски постројки и за експлаатација на минерални суровини

како да ги најдам

 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.