Детален опис на документ
Предметот BELDJOUDI v[1]. FRANCE_26031992
Датум на објавување: 01.01.1992 Преземи го документот
32 пати симнат
Категорија: Право на слобода и сугурност » Законско апсење или притвор за да се изнесе пред надлежните органи поради сомневање за извршено кривично дело
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.