Почетна   »   Закони    »  Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните потреби...Поврзани документи
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за регистрирање на готовински плаќања
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните ...
» Закон за пригодни ковани пари
» Закон за паричната единица на Република Македпнија
» Закон за употреба на паричната единица на Република Македонија
» Закон за промена на вредноста на денарот
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за овластување на организација за изработка на пригодни ковани ...
» Закон за овластување на организација за изработување на пригодни ковани ...
» Закон за престанување на важењето на законот за овластување на ...
Детален опис на документ
Закон за ограничување на изворните приходи за финансирање на јавните потреби за 1996 година
вон сила
Датум на објавување: 28.12.1995 Преземи го документот
2058 пати симнат
Датум на стапување во сила: 28.12.1995 
Сл. весник/година: 64/1995 
Категорија: Финансии, сметководство » Паричен систем
Забелешка:
Клучни зборови: финансирање, приходи, ограничување, изворни, јавните, потреби


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.