Поврзани документи
» Предметот BELDJOUDI v[1]. FRANCE_26031992
» Предметот BUSCARINI AND OTHERS v[1]. SAN MARINO_18021999
» Предметот DARBY v[1]. SWEDEN_23101990
» Предметот EFSTRATIOU v[1]. GREECE_18121996
» Предметот GLASER v[1]. THE UNITED KINGDOM_19092000
» Предметот GUZZARDI v[1]. ITALY_06111980
» Предметот HASAN AND CHAUSH v[1]. BULGARIA_26102000
» Предметот KALAГ‡ v[1]. TURKEY_01071997
» Предметот KJELDSEN, BUSK MADSEN AND PEDERSEN v[1]. DENMARK_07121976
» Предметот KOKKINAKIS v[1]. GREECE_25051993
» Предметот KOSTESKI v. MACEDONIA_13042006
» Предметот LEYLA SAHIN v[1]. TURKEY_29062004
» Предметот LOTTER AND LOTTER v[1]. BULGARIA_19052004
» Предметот MANOUSSAKIS AND OTHERS v[1]. GREECE_26091996
» Предметот METROPOLITAN CHURCH OF BESSARABIA AND OTHERS v[1]. MOLDOVA_13122001
» Предметот PENTIDIS AND OTHERS v[1]. GREECE_09061997
» Предметот SERIF v[1]. GREECE_14121999
» Предметот STEFANOV v[1]. BULGARIA_03052001
» Предметот SUPREME HOLY COUNCIL OF THE MUSLIM COMMUNITY v[1]. BULGARIA_16122004 ...
» Предметот THE HOLY MONASTERIES v[1]. GREECE_09121994
» Предметот THE INSTITUTE OF FRENCH PRIESTS AND OTHERS v[1]. TURKEY_14122000 ...
» Предметот THE MOSCOW BRANCH OF THE SALVATION ARMY v[1]. RUSSIA_05102006 ...
» Предметот THLIMMENOS v[1]. GREECE_06042000
» Предметот TSAVACHIDIS v[1]. GREECE_21011999
» Предметот VALSAMIS v[1]. GREECE_18121996
» Предметот VERGOS v[1]. GREECE_24062004
» Предметот WINGROVE v[1]. THE UNITED KINGDOM_25111996
» Предметот YUKSEKTEPE v[1]. TURKEY_24102006
» Предметот ZEYNEP TEKIN v[1]. TURKEY_29062004
Детален опис на документ
Предметот BUSCARINI AND OTHERS v[1]. SAN MARINO_18021999
Датум на објавување: 01.01.1999 Преземи го документот
3 пати симнат
Категорија: Право на слобода и сугурност » Законски притвор на лица заради спречување на ширење заразни болести, на умоболни лица, алкохоличари, зависници од дрога или скитници
Забелешка:
Клучни зборови:


 
 
Pravo.org.mk не презема одговорност за евентуалните грешки во текстот на законите.